‘RUC undersøger: Mit liv som gamer’ 
20.02.2020

RUC undersøger: Mit liv som gamer

A
Aktuelt
20.02.2020
1 min
RUC Undersøger er et Vidensprogram produceret af studerende på Roskilde Universitet. Det er et program, der går tæt på problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende fra Roskilde Universitets kandidatuddannelse, der graver historier frem og producerer indholdet til programmerne.

Skrevet af

Julie Caroline Falster

Journaliststuderende

Christina Keldby Nielsen

Journaliststuderende

Mads Kæmsgaard Eberholst

Redaktør

Vicky Dose og Michaela Lintrup er blandt nogle af Europas bedste CS:GO-spillere. Ligesom de fleste gamere er de konkurrencemindede, passionerede og målrettede. Alligevel skiller de sig ud fra mængden. De er nemlig kvinder. Men hvad kræver det at være kvinde i en mandsdomineret esportsverden? Og kan kvinder overhovedet konkurrere på mændenes niveau?