‘Nyt fra Biblioteket: Nye websider’ 
Debatindlæg l 31.01.2018

Nyt fra Biblioteket: Nye websider

A
Aktuelt
Debatindlæg l 31.01.2018
2 min
Hver uge giver RUC Paper spalteplads til, at en af RUC's administrative institutioner kan fortælle nyt fra deres verden. Denne uge er det universitetsbiblioteket:

Skrevet af

Marianne Grothe

Biblioteksassistent & Grafik

Siden mandag den 22. januar har man kunnet se denne besked på Roskilde Universitetsbiblioteks hjemmeside:
‘Den 29. januar får vi nye hjemmesider. Den nye offentligt tilgængelige hjemmeside bliver en del af RUC.dk, mens studerende og ansatte med fordel kan benytte bibliotekets sider med udvidet funktionalitet.

Beskeden dækker over at biblioteket fra den 29. januar kan findes på de samme web-platforme, som RUC benytter, men i en form tilpasset hvert af disse. På RUC’s offentlige hjemmeside, RUC.dk, vil indhold og funktionalitet hovedsageligt være begrænset til det, som er tilgængeligt for eksterne brugere og walk-in brugere. På Intra.ruc.dk vil man kunne finde det fulde indhold og den fulde funktionalitet, men her vil adgangen være begrænset til RUC’s studerende og ansatte. Den fulde funktionalitet vil eksempelvis omfatte fjernadgang til e-ressourcer og adgang til at stille forslag til anskaffelse af nye bøger.

Tag godt imod de nye websites, og fortæl os hvis I støder på fejl og mangler eller har forslag til forbedringer.

Benyt biblioteket

Vi har åbent fra kl. 8 til 00 hver dag.
Skal du have hjælp, er der bemanding fra kl. 9-16 på hverdage.
Bemærk: Ønsker du adgang i det ubemandede tidsrum, skal du først forbi biblioteket og registreres.