‘RUC Undersøger: Et liv som limbo’ 
31.05.2018

RUC Undersøger: Et liv som limbo

A
Aktuelt
31.05.2018
25 min
RUC Undersøger, er et program, der går tæt på forskellige problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende fra Roskilde Universitets kandidatuddannelse, der graver historier frem og producerer indholdet til programmerne.

Skrevet af

Ema Seferovic

Journalist

Amanda Schmidt Hansen

Journalist

Josefine Emilie Fjelstervang

Journalist

Mads Kæmsgaard Eberholst

Redaktør

Familien Azizi bor på Udrejsecenter Sjælsmark.

Med en afvist kendelse om asyl i bagagen er familien nu flyttet fra asylcenter i Jelling, hvor de havde det godt. Familien har været på flugt i 40 år, siden forældrene flygtede fra Iran under den Islamiske Revolution. De har boet i en række flygtningelejre i Irak, hvor alle børnene er født. I 2015 kom de til Danmark, og nu sidder de på Sjælsmark – afviste og uden vished om, hvad fremtiden vil bringe.