‘Leder: Det handler om dig’ 
Debatindlæg l 31.01.2018

Leder: Det handler om dig

A
Aktuelt
Debatindlæg l 31.01.2018
2 min
RUC Paper er et demokratisk projekt. Den er uafhængig, og den er til dig, til din kollega og din studiekammerat.

Skrevet af

Mette Rolan-Kjærsgaard

Chefredaktør

Den er til hele RUC og til alle, der har lyst til at være med og tage del i at forme et moderne universitetsmedie. Du kan bruge avisen til at rejse en debat, du kan sende os forslag til artikler, og som studerende kan du blive en del af redaktionen ­– enten som skribent, tegner, fotograf eller PR-medarbejder. Vi laver gerne radio, video og animation. Så mulighederne og ambitionerne er mange.

Og med store muligheder følger også stort ansvar. Det er et ansvar, vi tager meget alvorligt, og som vi tager på os og står på mål for. RUC Paper må aldrig blive ligegyldig eller uvedkommende for jer. Vi tager vores rolle og funktion som uafhængigt medie seriøst, og vi gør på redaktionen vores bedste for at udkomme med de vigtigste historier til både ansatte og studerende hver torsdag kl 8.00 på Rucpaper.dk.

Her vil vi hver uge levere et miks af nyheder fra og til RUC, forskningsformidling, historier om alt fra studieliv, arbejdsmiljø og trafik (hej, DSB) til undervisnings-, forsknings- og universitetspolitik. Og vi har altid dig og RUC som din arbejdsplads eller studiested som udgangspunkt. Men det betyder ikke, at vi lukker os om os selv. RUC Paper har både nationale og internationale ambitioner. Vi vil være en indefra-og-ud-avis.

Men vi har brug for jer. Vi vil omsætte brok fra gangene til historier, formidle fakta og give fordomme et eftersyn. Men vi skal selvfølgelig høre det fra jer for at kende til det.

"Vi vil omsætte brok fra gangene til historier, formidle fakta og give fordomme et eftersyn. Men vi skal selvfølgelig høre det fra jer for at kende til det."

Mette Rolan-Kjærsgaard

Det er hele pointen med RUC Paper. Jer, der har RUC som arbejdsplads eller studiested. For det her kunne snildt være en leder fyldt med patos. Med store ord om demokrati og den fjerde statsmagt, og hvor vigtig fri presse er på en arbejdsplads og uddannelsesinstitution af RUC’s størrelse. For det er vigtigt. Men det betyder ingenting, hvis I ikke tager det til jer.

Det her er jeres avis.

Hvis I bruger den, trives den.