‘RUC Undersøger: Dem der ser de døde’ 
Interview l 07.06.2018

RUC Undersøger: Dem der ser de døde

A
Aktuelt
Interview l 07.06.2018
22 min
RUC Undersøger, er et program, der går tæt på forskellige problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende fra Roskilde Universitets kandidatuddannelse, der graver historier frem og producerer indholdet til programmerne. Programserien bliver vist på TV2Lorry hver onsdag kl 20, og udgivet torsdag hos RUC Paper.

Skrevet af

Estrid Böttiger

Journalist

Camilla Jauch

Journalist

Alberte Damgaard Pedersen

Journalist

Mads Kæmsgaard Eberholst

Redaktør

Bedrager, løgner, fupmager og skør. Det er blot nogle af de fordomme, som Lukas, Lars og Annette møder, når folk hører, at de kan se de afdøde. Lukas, Lars og Annette mener dog ikke selv, at de er skøre; men hvad er det, der overbeviser dem om dette? Hvordan kan de være så sikre på, at det, de oplever, er rigtigt og ikke bare vrangforestillinger eller hallucinationer?