‘RUC Undersøger: Plastre, piller og håret i postkassen’ 
Artikel l 14.06.2018

RUC Undersøger: Plastre, piller og håret i postkassen

A
Aktuelt
Artikel l 14.06.2018
22 min
RUC Undersøger, er et program, der går tæt på forskellige problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende fra Roskilde Universitets kandidatuddannelse, der graver historier frem og producerer indholdet til programmerne. Programserien bliver vist på TV2Lorry hver onsdag kl 20, og udgivet torsdag hos RUC Paper.

Skrevet af

Adnan Al-adhami

Journalist

Katrine Foldager Stokbro

Journalist

Mads Kæmsgaard Eberholst

Redaktør

Mange forbrugere har modtaget regninger på sovepiller og slankeplastre, som de aldrig har bestilt. Virksomheden bag er Supershopping.dk. Det ser ud som om en estisk mand ejer firmaet, men navnet på danske Torben Dhalvad bliver ved med at dukke op. Hvem står bag Supershopping.dk, og hvor længe skal de snyde danske forbrugere?