‘RUC Undersøger - forklædt i glimmer’ 
07.02.2019

RUC Undersøger - forklædt i glimmer

S
Studieliv
07.02.2019
22 min
Shutterstock
”RUC Undersøger” – et program der går tæt på problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende fra Roskilde Universitets kandidatuddannelse, der graver historier frem og producerer indholdet til programmerne.

Skrevet af

Mads Kæmsgaard Eberholst

Redaktør

Laura Emilie Bannebjerg

Journalist

Kasper Eland Marquardtsen

Journalist

Frederikke Bertram

Journalist

Dyre vaner, perfekte kropsidealer og ekstreme mængder af make-up. Det er bare nogle af de forventninger, Nikolaj Ryom har mødt i det, han kalder ’kernen af homoseksuelle miljø’. Et miljø, han har dyrket helt ud til fingerspidserne, men som han nu har besluttet sig for at gøre op med. Nu prøver han at acceptere den, han er og håber på, der fortsat er plads til ham i det miljø, han har været en del af de sidste mange år.