‘NATURLIGVIS podcast om Naturvidenskab: Det er godt, når det går galt!’ 
20.06.2019

NATURLIGVIS podcast om Naturvidenskab: Det er godt, når det går galt!

A
Aktuelt
20.06.2019
9 min
Naturligvis er en serie nye podcast fra RUC om Naturvidenskab. RUC Paper bringer serien i samarbejde med podcast redaktør Nalle Kirkvåg. Serien er produceret af studerende fra RUC med støtte fra rektorpuljen.

Skrevet af

Nalle Kirkvåg

Redaktør

Tænker du nogensinde på, hvordan naturvidenskaberne kommer frem til deres resultater? Det er nemlig ikke helt let og ofte, går det helt galt på vejen mod det brugbare resultat!
Men der er sjældent fokus på det, der går galt; altså processen og den lange vej mod det gode resultat. Så det handler NATURLIGVIS om denne gang plus om nysgerrighed og Johannes fortabte påskeferie…

KLIK HER FOR AT LYTTE MED

At det ofte skal gå galt, inden et brugbart forskningsresultat ligger klar, er en pointe, vi længe har ville dele med dig; ja faktisk lige siden Vi asfalterer, mens vi kører 2 samt Hvad er rullemodstand? og På tur i rullelaboratoriet.

Medvirkende i denne podcast er Johanne Davidsen, der er Ph.d. stipendiat og cand.scient., Jesper Hansen, professor på Centre for Frustrated Molecular Interactions samt Jesper Troelsen; alle fra Roskilde Universitet.

Musikken er komponeret af Frederik Stilling. NATURLIGVIS produceres af Polykrom Media i samarbejde med RU Radio; Roskilde Universitets helt egen studenterradio.