‘Gruppeterapi: Den allerførste gruppe’ 
Tale l 12.09.2019

Gruppeterapi: Den allerførste gruppe

S
Studieliv
Tale l 12.09.2019
35 min
I RUC Papers nye podcast ”Gruppeterapi” kan du lægge øre til andre studerende, der har det præcist ligesom dig. Eller næsten. Med deres gruppe. Det er stedet, hvor projekt og gruppearbejdet kommer i fokus, og hvor vi bruger tid på alle de problemer og glæder, der hører med til at arbejde sammen i en projektgruppe på RUC

Skrevet af

Mette Rolan-Kjærsgaard

Chefredaktør

I første afsnit har vi Arno Kaae med i studiet. Arno har været på RUC i 25 år og har indtil for få år siden været enhver problem-ramt projektgruppes ”Go to man”, der kunne mediere og konfliktmægle. Nu er ”projektdoktoren” vendt tilbage til RUC for at være med os i studiet, hvor det skal handle om gruppedannelse og hvordan, man kommer godt fra start med sit projekt – og især samarbejdet i grupper. Spoiler alert: Det handler om at kunne lytte til hinanden.

Lyt med her