‘Studenterdemokratisk sammenbrud at Studenterrådet ikke vil i debat’ 
Debatindlæg l 04.11.2019

Studenterdemokratisk sammenbrud at Studenterrådet ikke vil i debat

P
Politik
Debatindlæg l 04.11.2019
2 min
I 2018 stemte under en tredjedel af de studerende på RUC. For mange studerende er det svært at gennemskue forskellen mellem de forskellige foreninger, der stiller op til Universitetsvalget. I Frit Forum har vi længe kæmpet for at tydeliggøre disse forskelle, så de studerende kan tage et kvalificeret valg, og det dermed ikke bliver et popularitetsvalg.

Skrevet af

Frit Forum

Frit Forum Bestyrelse

Frit Forum har derfor flere gange forsøgt at invitere til debatter, hvor vi for alvor kan debattere emner og vise de studerende vores forskellige studenterpolitiske tanker om RUC’s fremtid. Med andre ord diskutere fremtiden og værdier, som man normalt gør, når der er valg i Danmark. Debatten er desværre ikke et mål alle har på RUC. Studenterrådet ønsker ikke at stille op til debat mod Frit Forum, med begrundelsen at det går imod deres enhedsstruktur, og at debatter nemt resulterer i diskussion og debat på kandidaters præmisser.
I Frit Forum mener vi netop, at det er en grundsten for demokratiet, at de studerende kan se forskel på de kandidater, der det følgende år skal repræsenterer dem!