‘RUC Undersøger: De usynlige ofre’ 
Levende billeder l 21.11.2019

RUC Undersøger: De usynlige ofre

A
Aktuelt
Levende billeder l 21.11.2019
14 min
RUC Undersøger er et Vidensprogram produceret af studerende på Roskilde Universitet. Det er et program, der går tæt på problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende fra Roskilde Universitets kandidatuddannelse, der graver historier frem og producerer indholdet til programmerne.

Skrevet af

RUC Undersøger

Journaliststuderende

Psykisk sygdom er Danmarks største folkesygdom. Men mens der afsættes ressourcer til at hjælpe dem, der lider af en psykisk sygdom, bliver de mennesker, der står dem nærmest, ofte ladt i stikken. Pårørende har nemlig ingen rettigheder i Danmark. Men i resten af Skandinavien tilbydes de langt mere hjælp. Det er problematisk, for pårørende er vel en ligeså vigtig del af det danske samfund?